Man skylder sig selv et forløb hos Stærk Balance

Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg havde brug for forandring. Med hjælp fra Annette og Mie har jeg lært at se fremad. Jeg har arbejdet med mine stærke sider og ser meget lysere på livet nu.

Jeg har sluppet nogle gamle mønstre og er blevet klar til at møde livet på en sund måde, både fysisk og psykisk.

Annette og Mie arbejder hele vejen rundt og det gør en stor forskel i et så livsændrende projekt. De brænder begge to for at hjælpe andre og de står altid klar med kæmpe opbakning og støtte.

Samtidig har jeg fået nogle gode redskaber til at komme videre. Jeg kunne have gjort det uden Anne og Mie, og jeg skylder dem stor tak og giver dem de bedste anbefalinger med på vejen.

De kærligste hilsner

Dorte

Dorte

Jeg har været i et stresscoaching og personligudviklingsforløb hos Annette, som har vendt op og ned på mit liv. Da jeg startede forløbet, var jeg lige blevet sygemeldt med stress og jeg havde i mange år siddet fast i en selvskabt offerrolle med lavt selvværd.

Forløbet skræddersyede Annette efter hvad vi i fællesskab blev enige om der skulle være fokus på fra gang til gang. Hun gjorde det klart at der ville være forventninger til at jeg selv gjorde en indsats, for hun ville kun kunne hjælpe mig hvis jeg selv ønskede at få hjælp.

Jeg er blevet bedre til at være opmærksom på hvilke følelser jeg har og hvilke tanker der får mig til at føle dem.

Jeg er blevet mere bevist om ikke at lytte til den lille chef i baghovedet der siger hvad skal og bør, men i stedet tager jeg aktive valg og på den måde er jeg selv i bedre kontrol over mine tanker og handlinger.

Annette har igennem forløbet hjulpet mig med at få ændret mine tankemønstre, både om mit eget værd og verdenen omkring mig, og givet mig nogle værktøjer jeg kan bruge til at bevæge mig fremad mod et bedre liv med mere indhold og glæde.

Kim Andersen

Kim AndersenElektriker

Stresscoach Annette E Hansen kan jeg give mine allerbedste anbefalinger. Jeg har igennem forløbet på 7 sessioner fået mange hjælpeværktøjer, som jeg dagligt gør brug af. Annette er en meget engageret, empatisk og nærværende person, hun er dygtig og grundig i sit arbejde og man skal være klar til at få lektier for fra gang til gang. Modulerne er fint bygget op og der er rigtig meget læring i, jeg har nu fået et helt andet fokus og ser og mærker mig selv igen. Så hvis du vil ha’ balance i dit liv og investere i dig selv skal du vælge Annette E Hansen fra firmaet Stærk Balance ApS, det er helt sikkert ⭐⭐⭐⭐⭐ værd

Jette A Christensen

Jette A ChristensenLager og Logistik

Vores Full Body og Mind Forløb ved Stærk Balance

Tag ansvar for jeres egen livstilsændring

Jo hurtigere man kan komme i gang, så skal man nok komme ud over stepperne og få flyttet sit fokus i den rigtige retning. Selvom det kan være nemt i starten og derefter, kan man måske nå en mur på et tidspunkt. Annette og Mie er der altid med sammen med en i forløbet. De er altid vildt støttende og giver mange gode råd, alt omkring maden, og de hepper på en, når man har brug for det altid. Man er selv drivværket for succesen i forløbet.

Vi har haft mange gode sessions med dem, og de er klar hver evig eneste gang. De har bare styr på tingene, samt gør alt for, at ens Mindset bliver taget op til revurdering hver eneste gang. Der kan være rigtig mange ting, der kan blive taget op. Det er ikke altid lige fedt, men ekstremt nødvendigt for, at det hele skal vende for mig, da jeg altid har spist på følelserne.

Jeg har været overvægtig i mange år, men har ikke haft den rigtige fokus på det, der kunne ændres, så jeg kunne få et bedre liv og et længere liv uden følgesygdomme af min fedme. Jeg har vejet langt over 100 Kilo et godt stykke tid før forløbet gik i gang, og jeg havde svært ved, at gå tur og få vejret. Derfor har jeg været nødt til at se min frygt / trolden i øjnene og gør det stadigvæk, da det naturligvis kræver, at man bliver ved med at arbejde med sig selv. Man skal også huske, at klappe sig selv på skuldrene for sine sejre og vedholdenhed.

Min mand hoppede med på forløbet, da han naturligvis også ville støtte mig, men også havde brug for at tabe sig.

Da Annette og Mie tilbød mig og min mand, at vi kunne være med i deres Full Body og Mind forløb, så var jeg ikke i tvivl. Dette er blevet min redning til et meget bedre liv og livsstil, som jeg stadigvæk arbejder på i dag, hvor jeg stadigvæk arbejder sammen med de to dygtige damer. Men vi er nu i et af deres næste forløb – STAY, da det virkelig er det værd at finde sine egne værdier og blive glad for sig selv.

At give sig selv den gave, at arbejde med Mie og Annete er guld værd.

Jeg kan kun takke dem for deres vedholdenhed, samt deres dygtige evner til, at holde mig kørende. Jeg er så super glad for at de er så vildt dygtige.

Hermed min varmeste anbefaling til deres fantastiske Full Body og Mind Forløb.

 

Anja Bergstedt og René Sølvberg Bergstedt.

Anja Bergstedt og René Sølvberg Bergstedt

Mit forløb har været en kombination af kostvejledning og træning både hjemme hos mig selv og på klinikken. I opstarten var jeg meget bekymret for om det var muligt at få lagt både fornuftig kost og træning ind i en travl hverdag. Jeg har forsøgt (flere gange) før men uden at nå mine ønskede mål, og ofte med ringere resultat end udgangspunktet.

Mie er fantastisk til at kombinere tingene således, at kosten passer ind og træningen har kunne ligge i de huller der er at finde i hverdagen. Desuden har det været fantastisk at min søn har kunnet deltage i træningen. Mie er rigtig dygtig til at tilpasse træningen til den enkelte og min søn elsker at være med og glæder sig til hver enkelt træning (som for ham består af leg og underholdning). Mie er fantastisk og kan noget helt særligt i forhold til at motivere og formår at gribe en på alle de rigtige tidspunkter i forløbet. Det bliver herigennem muligt at holde fast i træning og sund livsstil, selv når det er bump på vejen. Denne store støtte har betydet så meget for evnen til at lykkes og hele tiden kunne fortsætte rejsen.

Jeg er nu over 25 kg lettere og glæder mig til at træne hver eneste gang og tilbringer efterhånden meget tid på min racercykel – hvem skulle have troet det muligt. Læs mere om Maja’s flotte udvikling her!

Maja Bryderup

Sæt skub på din livsstil og vælg
en målrettet træning!

Er dit mål at komme i bedre form og leve sundere i en travl og udfordrende hverdag?

Så skal du vælge at træne hos Mie!

 

Hos Mie opnår du

  • Mere overskud
  • Øget kropsforståelse
  • Effektiv, sjov og tilrettelagt træning
  • En stærk krop i balance

 

Du møder hos Mie

 

  • En super motiveret træner
  • Opbakning
  • Fokus på at øvelserne udføres korrekt
  • Lysten til at træne
  • Kropsanalyse og Kostvejledning

 

 

Du vil opleve, at du allerede inden træningstimen er slut, glæder dig til næste gang. At starte hos Mie er det bedste, jeg har gjort for mig selv!

Helle Møller Jensen

Super god træning to gange om ugen med andre ligesindede (ønske om vægttab)

Kostvejledning og motivation i forhold til målet (vægttab)

Et fællesskab som inkluderer sparring, gode ideer og moralsk støtte i forhold til målet.

Så gør det ikke noget at det hele er krydret med en god portion humor/grin

Kurt

Jeg kom som overvægtig og i fysisk dårlig form. Jeg havde ondt i knæ og hofter. Jeg fik kostråd fra vejlederen og sparring fra de andre på holdet. Det at jeg blev vejet hver 14. Dag var med til at holde motivationen. Jeg fik styrketrænet og blev introduceret til forskellige sportsaktiviteter.

Det gjorde at jeg tabte mig 12 kg, jeg er blevet stærkere og kan bedre klare min hverdag på arbejde. Jeg fik mod til at melde mig på et nyt hold med styrketræning og løb, som har gjort at jeg yderligere har tabt 11 kg.

Jeg går stadig på holdet og spiser sundere end jeg gjorde før.

Hanne Hauge

For mig har vægttabsholdet været en ny start på livet. Jeg ville aldrig have fået det så godt uden det fællesskab og det sammenhold, jeg har oplevet på vægttabsholdet. Jeg fik tilbuddet om at være med, på baggrund af en lang sygemelding, operation og en vægt som bare gik op og gjorde mig syg igen.

Et vægttab har været nødvendigt for min helbredelse. Det ville jeg ikke have kunnet opnå uden at jeg havde fået mulighed for at deltage i dette tilbud. Det var mentalt umuligt for mig at melde mig ind i et fitnesscenter, eller melde mig til anden aktivitet, pga den pinlighed og flovhed der følger med, når man ikke kan passe sit træningstøj. Og heller ikke kan holde ud at se sin krop i helfigur i et spejl.

Det har Mie og hendes beroligende og naturlige tilgang til os overvægtige, hjulpet mig med at komme af med. Nu kan jeg passe mit tøj igen, og kan løbe 5-6 km 3 gange om ugen. Det er en kæmpe sejr. Tak til sundhedsordningen i Odense kommune.

De penge er godt givet ud på jeres medarbejdere.

Christina Boklund

Jeg har tabt mig, måske ikke 10 kg., men rigtig meget kropsfedt.

Jeg har lært, for mig, nye træningsmetoder i et rum, hvor jeg føler mig tryg og tilpas, fordi de andre er på holdet kommer for det samme som mig. Fordi jeg bliver guidet godt igennem træningen, så jeg laver øvelserne korrekt. Øvelser som gennem forløbet er blevet gradueret i forhold til min nye form og styrke.

Aldrig har jeg været så stærk. Jeg oplever mindre hovedpine og ondt i f. eks. ryg. Det giver mig overskud at være stærk og i god form. Er mere frisk i løbet af arbejdsdagen – og resten af dagen.

Jeg har fået individuel råd og vejledning omkring kost. Jeg synes, at jeg har haft mest behov for hjælp til træning/motion fordi jeg inden start på holdet gennen længere tid har haft fokus på kosten. Men, jeg har også fundet ud af, at kosten ikke alene gør mig fit.

Jeg er meget glad for at deltage på Vægttabshold og forsætter helt sikkert med både puls- og styrketræning, når forløbet slutter. Jeg vil gerne rose dig Mie, for at være god til at inspirere, motivere og lave gode træningsprogrammer til os på holdet, og se os hver især, med hver vores behov.

Gitte Feldfoss