Mit forløb har været en kombination af kostvejledning og træning både hjemme hos mig selv og på klinikken. I opstarten var jeg meget bekymret for om det var muligt at få lagt både fornuftig kost og træning ind i en travl hverdag. Jeg har forsøgt (flere gange) før men uden at nå mine ønskede mål, og ofte med ringere resultat end udgangspunktet.

Mie er fantastisk til at kombinere tingene således, at kosten passer ind og træningen har kunne ligge i de huller der er at finde i hverdagen. Desuden har det været fantastisk at min søn har kunnet deltage i træningen. Mie er rigtig dygtig til at tilpasse træningen til den enkelte og min søn elsker at være med og glæder sig til hver enkelt træning (som for ham består af leg og underholdning). Mie er fantastisk og kan noget helt særligt i forhold til at motivere og formår at gribe en på alle de rigtige tidspunkter i forløbet. Det bliver herigennem muligt at holde fast i træning og sund livsstil, selv når det er bump på vejen. Denne store støtte har betydet så meget for evnen til at lykkes og hele tiden kunne fortsætte rejsen.

Jeg er nu over 25 kg lettere og glæder mig til at træne hver eneste gang og tilbringer efterhånden meget tid på min racercykel – hvem skulle have troet det muligt. Læs mere om Maja’s flotte udvikling her!

Maja Bryderup

Sæt skub på din livsstil og vælg
en målrettet træning!

Er dit mål at komme i bedre form og leve sundere i en travl og udfordrende hverdag?

Så skal du vælge at træne hos Mie!

 

Hos Mie opnår du

 • Mere overskud
 • Øget kropsforståelse
 • Effektiv, sjov og tilrettelagt træning
 • En stærk krop i balance

 

Du møder hos Mie

 

 • En super motiveret træner
 • Opbakning
 • Fokus på at øvelserne udføres korrekt
 • Lysten til at træne
 • Kropsanalyse og Kostvejledning

 

 

Du vil opleve, at du allerede inden træningstimen er slut, glæder dig til næste gang. At starte hos Mie er det bedste, jeg har gjort for mig selv!

Helle Møller Jensen

Super god træning to gange om ugen med andre ligesindede (ønske om vægttab)

Kostvejledning og motivation i forhold til målet (vægttab)

Et fællesskab som inkluderer sparring, gode ideer og moralsk støtte i forhold til målet.

Så gør det ikke noget at det hele er krydret med en god portion humor/grin

Kurt

Jeg kom som overvægtig og i fysisk dårlig form. Jeg havde ondt i knæ og hofter. Jeg fik kostråd fra vejlederen og sparring fra de andre på holdet. Det at jeg blev vejet hver 14. Dag var med til at holde motivationen. Jeg fik styrketrænet og blev introduceret til forskellige sportsaktiviteter.

Det gjorde at jeg tabte mig 12 kg, jeg er blevet stærkere og kan bedre klare min hverdag på arbejde. Jeg fik mod til at melde mig på et nyt hold med styrketræning og løb, som har gjort at jeg yderligere har tabt 11 kg.

Jeg går stadig på holdet og spiser sundere end jeg gjorde før.

Hanne Hauge

For mig har vægttabsholdet været en ny start på livet. Jeg ville aldrig have fået det så godt uden det fællesskab og det sammenhold, jeg har oplevet på vægttabsholdet. Jeg fik tilbuddet om at være med, på baggrund af en lang sygemelding, operation og en vægt som bare gik op og gjorde mig syg igen.

Et vægttab har været nødvendigt for min helbredelse. Det ville jeg ikke have kunnet opnå uden at jeg havde fået mulighed for at deltage i dette tilbud. Det var mentalt umuligt for mig at melde mig ind i et fitnesscenter, eller melde mig til anden aktivitet, pga den pinlighed og flovhed der følger med, når man ikke kan passe sit træningstøj. Og heller ikke kan holde ud at se sin krop i helfigur i et spejl.

Det har Mie og hendes beroligende og naturlige tilgang til os overvægtige, hjulpet mig med at komme af med. Nu kan jeg passe mit tøj igen, og kan løbe 5-6 km 3 gange om ugen. Det er en kæmpe sejr. Tak til sundhedsordningen i Odense kommune.

De penge er godt givet ud på jeres medarbejdere.

Christina Boklund

Jeg har tabt mig, måske ikke 10 kg., men rigtig meget kropsfedt.

Jeg har lært, for mig, nye træningsmetoder i et rum, hvor jeg føler mig tryg og tilpas, fordi de andre er på holdet kommer for det samme som mig. Fordi jeg bliver guidet godt igennem træningen, så jeg laver øvelserne korrekt. Øvelser som gennem forløbet er blevet gradueret i forhold til min nye form og styrke.

Aldrig har jeg været så stærk. Jeg oplever mindre hovedpine og ondt i f. eks. ryg. Det giver mig overskud at være stærk og i god form. Er mere frisk i løbet af arbejdsdagen – og resten af dagen.

Jeg har fået individuel råd og vejledning omkring kost. Jeg synes, at jeg har haft mest behov for hjælp til træning/motion fordi jeg inden start på holdet gennen længere tid har haft fokus på kosten. Men, jeg har også fundet ud af, at kosten ikke alene gør mig fit.

Jeg er meget glad for at deltage på Vægttabshold og forsætter helt sikkert med både puls- og styrketræning, når forløbet slutter. Jeg vil gerne rose dig Mie, for at være god til at inspirere, motivere og lave gode træningsprogrammer til os på holdet, og se os hver især, med hver vores behov.

Gitte Feldfoss

Jeg har aldrig forstået at min svoger først kom senere til den 60 års fødselsdag eller ikke kom til et arrangement overhovedet, fordi han skulle til fodbold. Jeg er begyndt at forstå det…. Jeg gør alt hvad der står i min magt for at komme til træning.

Den fælles følelse der er på holdet, at vi alle har det samme mål, vægt tab. Giver en gejst jeg ikke har prøvet før, den der må være på fodboldholdet. Om det er fordi det er træningen der er i fokus, frem for maden, ved jeg ikke. Jeg har været på mange forskellige forløb og det har aldrig været sådan her for mig før. Ingen løftede pegefingre bare gejst.

Der er intet hold uden en dygtig træner, og det er Mie, hun formår at sætte de positive rammer der binder holdet sammen. Hun ser den enkelte og motivere og guider ud fra den enkeltes mål og behov. Hun presser lige tilpas, så vi har glæde af det læææænge efter, men ikke så meget så vi ikke kommer igen næste gang.

I følge Mie “er der ikke noget vi ikke kan”….

Line Wewer

Jeg fik muligheden for at starte på et vægttabshold i februar 2020. Jeg må jeg kende at jeg var i tvivl om, jeg egentlig kunne klare at være på holdet. Min selvtillid indenfor kost og motion kunne ligge på et meget lille sted, inden jeg startede på holdet.

Formålet med at deltage på holdet er jo selvfølgelig at højne sundheden generelt.

Konkret kræver det en erkendelse af at det der er, skal ændres. De dårlige vaner skal slutte, hvilket er en proces der for nogle er lettere end for andre. Tiden er her en væsentlig faktor. Vi er på holdet vidt forskellige, men med to ting til fælles.

 1. Vi er ansat i O.K. Hvilket er vigtigt for os, da vi kan spejle os, bekymre og glæde os på hinandens vegne i fællesskabet. Det er en stor værdi for os at have hinanden.
 2. Vi har alle fra start et tårnhøjt BMI, og vi har alle en forklaring på hvorfor vi ser ud som vi gør.

Resultaterne taler for sig selv, der er løn som fortjent. Det er meget individuelt hvor langt vi er nået i forløbet, men alle har rykket sig og nogle er nået mål der ikke synes mulige fra start. Jeg selv har opnået et vægttab på over 30 kg. Envidere har jeg de sidste 2 måneder været medicinfri. Det har fra start været et ønske, som jeg inderst inde ikke selv turde håbe på.

En ting der er helt sikkert, er at den inspiration, opmuntring og glæde Mie giver til holdet er helt ekstraordinær. Hun fortjener de største roser for at rumme os alle. Mie er i praksis til rådighed for os langt udover det forventelige.

Denne forvandling som jeg har gennemgået, har haft en positiv effekt på hele min familie. Vi har alle 4 fået et ændret syn på kost og motion. Min kone og jeg har ikke selv formået at have en fornuftig mad og motionskultur, hvilket vi heller ikke har kunne give til vores børn. – Det kan vi begynde på nu, selvom drengene er store.

Jeg er dybt taknemmelig for at jeg har fået lov at deltage på Vægttabsholdet og dermed få denne sparring med Mie.

Lars

Før og efter…

Idag for et år siden startede jeg på en ændring i mit liv, som jeg aldrig havde troet var muligt for mig. Motion og kost omlægning… Mie har været ved min side hele vejen, og hun har udfordret mig, og støttet mig hele vejen hertil. De første 5 måneder forstod jeg ikke budskabet, men for 7 måneder siden gik det op for mig, hvad der skal til, og det er lykkedes mig at tabe 32 kg siden august. Min bodyage er nu svarende til min alder. Mine nye vaner er jeg rigtig glad for

Det årlige eftersyn ved lægen har ikke været bedre i mange år. Alle tal ligger i normal området, så diabetes, hjerte-kar-sygdomme og alt hvad der ellers kan løbe til med tiden er ikke længere i spil.

Men det stopper ikke her. Mie har faktisk taget sig af hele familien, og vi har alle fået hjælp til at ændre vores hverdag. Det er lykkedes os tilsammen at tabe 75 kg på ca. et halvt år, det er vildt.

Tusinde tak for for hjælpen Mie Eilsø Hansen – du skaber mirakler

 

Lars Majgaard Kaiser