Jeg har været i et stresscoaching og personligudviklingsforløb hos Annette, som har vendt op og ned på mit liv. Da jeg startede forløbet, var jeg lige blevet sygemeldt med stress og jeg havde i mange år siddet fast i en selvskabt offerrolle med lavt selvværd.

Forløbet skræddersyede Annette efter hvad vi i fællesskab blev enige om der skulle være fokus på fra gang til gang. Hun gjorde det klart at der ville være forventninger til at jeg selv gjorde en indsats, for hun ville kun kunne hjælpe mig hvis jeg selv ønskede at få hjælp.

Jeg er blevet bedre til at være opmærksom på hvilke følelser jeg har og hvilke tanker der får mig til at føle dem.

Jeg er blevet mere bevist om ikke at lytte til den lille chef i baghovedet der siger hvad skal og bør, men i stedet tager jeg aktive valg og på den måde er jeg selv i bedre kontrol over mine tanker og handlinger.

Annette har igennem forløbet hjulpet mig med at få ændret mine tankemønstre, både om mit eget værd og verdenen omkring mig, og givet mig nogle værktøjer jeg kan bruge til at bevæge mig fremad mod et bedre liv med mere indhold og glæde.

Kim Andersen

Kim AndersenElektriker

Stresscoach Annette E Hansen kan jeg give mine allerbedste anbefalinger. Jeg har igennem forløbet på 7 sessioner fået mange hjælpeværktøjer, som jeg dagligt gør brug af. Annette er en meget engageret, empatisk og nærværende person, hun er dygtig og grundig i sit arbejde og man skal være klar til at få lektier for fra gang til gang. Modulerne er fint bygget op og der er rigtig meget læring i, jeg har nu fået et helt andet fokus og ser og mærker mig selv igen. Så hvis du vil ha’ balance i dit liv og investere i dig selv skal du vælge Annette E Hansen fra firmaet Stærk Balance ApS, det er helt sikkert ⭐⭐⭐⭐⭐ værd

Jette A Christensen

Jette A ChristensenLager og Logistik

Jeg har i en periode på ca 3 mdr arbejdet sammen med Annette. Hun er en rigtig god og behagelig stresscoach.

Hun har virkelig givet mig mange redskaber og inspiration til, hvordan jeg kan blive bedre og fortsat arbejde med mine svage og gode sider, og vist mig, hvordan jeg kan se tingene fra en anden vinkel.

Jeg har været super glad for vores samarbejde, og jeg vil helt sikkert give Annette mine bedste anbefalinger som stresscoach.

Dorthe Bro

Dorthe BroLager og logistik

Jeg har været i et Stresscoaching forløb ved Annette i et par mdr. og disse mdr. har ændret mit liv med hjælp af diverse teknikker og værktøjer. Nogle simple ændringer der har gjort, at både jeg selv er vokset som menneske og genvundet glæden, men også mine omgivelser har mærket den positive forandring. Teknikker og værktøjer som ikke har krævet masser af ressourcer og tid og kunne nemt flettes ind i min travle hverdag.

Jeg er kommet på en rejse, som kan kun går en vej – frem ad. Derfor kan jeg kun anbefale dette stresscoaching forløb, hvis du er klar til at få mere glæde i dit liv. Som Confucius sagde – ”Jo mere mennesket tænker gode tanker, desto bedre bliver hans verden og verden som helhed”. Tak Annette!

Inga Christensen

Inga ChristensenTeam manager

Jeg havde gennem længere tid følt mig stresset og udbrændt både på arbjede og derhjemme. Derfor valgte jeg at følge et stresscoach forløb hos Annette. Jeg har gennem dette forløb lært så meget om mig selv – lært min krops faresignaler og mine tankers magt. Har lært at sætte mig nogle mål, så jeg igen får kontrol over mit liv, min stress og min hverdag. Jeg har lært at prioritere mig selv.

Annette er et fantastisk menneske. Hun forstår virkelig at lytte og give mig et kærligt spark til at se realiteterne i øjene. Hun har motiveret mig til at ændre det der skal ændres, så jeg kan holde min stress på afstand.

Jeg kan kun give Annette Eilsø Hansen mine bedste anbefalinger. Hun har ændret den både jeg tænker og prioritere mit liv på.

Jean Sørensen

Jean SørensenFactory controller