Man skylder sig selv et forløb hos Stærk Balance

Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg havde brug for forandring. Med hjælp fra Annette og Mie har jeg lært at se fremad. Jeg har arbejdet med mine stærke sider og ser meget lysere på livet nu.

Jeg har sluppet nogle gamle mønstre og er blevet klar til at møde livet på en sund måde, både fysisk og psykisk.

Annette og Mie arbejder hele vejen rundt og det gør en stor forskel i et så livsændrende projekt. De brænder begge to for at hjælpe andre og de står altid klar med kæmpe opbakning og støtte.

Samtidig har jeg fået nogle gode redskaber til at komme videre. Jeg kunne have gjort det uden Anne og Mie, og jeg skylder dem stor tak og giver dem de bedste anbefalinger med på vejen.

De kærligste hilsner

Dorte

Dorte

Vores Full Body og Mind Forløb ved Stærk Balance

Tag ansvar for jeres egen livstilsændring

Jo hurtigere man kan komme i gang, så skal man nok komme ud over stepperne og få flyttet sit fokus i den rigtige retning. Selvom det kan være nemt i starten og derefter, kan man måske nå en mur på et tidspunkt. Annette og Mie er der altid med sammen med en i forløbet. De er altid vildt støttende og giver mange gode råd, alt omkring maden, og de hepper på en, når man har brug for det altid. Man er selv drivværket for succesen i forløbet.

Vi har haft mange gode sessions med dem, og de er klar hver evig eneste gang. De har bare styr på tingene, samt gør alt for, at ens Mindset bliver taget op til revurdering hver eneste gang. Der kan være rigtig mange ting, der kan blive taget op. Det er ikke altid lige fedt, men ekstremt nødvendigt for, at det hele skal vende for mig, da jeg altid har spist på følelserne.

Jeg har været overvægtig i mange år, men har ikke haft den rigtige fokus på det, der kunne ændres, så jeg kunne få et bedre liv og et længere liv uden følgesygdomme af min fedme. Jeg har vejet langt over 100 Kilo et godt stykke tid før forløbet gik i gang, og jeg havde svært ved, at gå tur og få vejret. Derfor har jeg været nødt til at se min frygt / trolden i øjnene og gør det stadigvæk, da det naturligvis kræver, at man bliver ved med at arbejde med sig selv. Man skal også huske, at klappe sig selv på skuldrene for sine sejre og vedholdenhed.

Min mand hoppede med på forløbet, da han naturligvis også ville støtte mig, men også havde brug for at tabe sig.

Da Annette og Mie tilbød mig og min mand, at vi kunne være med i deres Full Body og Mind forløb, så var jeg ikke i tvivl. Dette er blevet min redning til et meget bedre liv og livsstil, som jeg stadigvæk arbejder på i dag, hvor jeg stadigvæk arbejder sammen med de to dygtige damer. Men vi er nu i et af deres næste forløb – STAY, da det virkelig er det værd at finde sine egne værdier og blive glad for sig selv.

At give sig selv den gave, at arbejde med Mie og Annete er guld værd.

Jeg kan kun takke dem for deres vedholdenhed, samt deres dygtige evner til, at holde mig kørende. Jeg er så super glad for at de er så vildt dygtige.

Hermed min varmeste anbefaling til deres fantastiske Full Body og Mind Forløb.

 

Anja Bergstedt og René Sølvberg Bergstedt.

Anja Bergstedt og René Sølvberg Bergstedt